Facebookspel i affärer

Av Joel Dinegrim, 28 mars 2010 21:22
farmvillegiftcard

Give the gift of virtual potatoes today!

Man vet att FaceBookspel har blivit stort när Zynga, utvecklaren bakom bl.a. Mafia Wars och Farmville, har börjat sälja ”pre-paid game cards” i över 12 000 butiker i USA.

Hur stora är Zynga, som bara gör spel för Facebook och MySpace? ”250 miljoner dollar i omsättning under 2009″ stora. ”750 anställda” stora. ”Åtminstone 1% av Jordens befolkning har spelat Farmville” stora. Stora.

5 svar på “Facebookspel i affärer”

 1. idaNo Gravatar skriver:

  kommer dessa gamecards att säljas i sverige har hört om att de säljs i usa men inget mer

  • Joel DinegrimNo Gravatar skriver:

   Jag har svårt att tro att dom kommer säljas i Sverige, dels då företaget är baserat i USA och dels då det är en så mycket större marknad. Det är möjligt att dom kommer gå att köpa via vissa specialbutiker som importerar dom, men jag är inte säker.

 2. artfoxNo Gravatar skriver:

  Jag är inte förvånad.

 3. [...] Farmville har blivit stort Man vet att FaceBookspel har blivit stort när Zynga, utvecklaren bakom bl.a. Mafia Wars och Farmville, har börjat sälja ”pre-paid game cards” i över 12 000 butiker i USA. Hur stora är Zynga, som bara gör spel för Facebook och MySpace? ”250 miljoner dollar i omsättning under 2009″ stora. ”750 anställda” stora. ”Åtminstone 1% av Jordens befolkning har spelat Farmville”stora. Stora. [...]

 4. [...] Vi har pratat tidigare om exakt hur stora Zynga är. [...]

Lämna ett svar

CommentLuv Enabled

Panorama Theme by Themocracy

Pixelperspektiv is using WP-Gravatar